Bymidten - lige i nærheden af dig

Værløse Bymidte et skønt sted at handle med ca. 50 butikker fordelt på 3 dagligvarebutikker og et stort udvalg af specialbutikker - alle med god og personlig service og et bredt og spændende udvalg. 

Værløse Bymidte byder på 6 spise- og cafe-steder. Herudover kan du også nyde en kop kaffe/the i Lagkagehuset i MENY.

På området omkring Værløse Bymidte finder du også Værløse Biograf og Café, Kulturhuset ”Galaksen”, foreningshuset ”Satelitten” og Værløse Bibliotek. Posthuset findes i Kvickly.

Værløse Bymidte byder på 1100 butiksnære gratis parkeringspladser. Bus og tog lige døren...

Om Bymidten

Værløse Bymidte, som blandt de lidt ældre borgere i daglig tale bliver kaldt ”Den Røde Plads” - kunne i 2011 fejre 50 års fødselsdag. Tilnavnet ”Den Røde Plads” kommer af vej- og fortovsbelægningen, som er af røde hårdtbrændte klinker.

Bymidten er senest blevet fremtidssikret ved at man i februar 2009 fik tilført et Kvickly varehus på den sidste ledige grund nær selve Bymidten. På toppen af varehuset er der bygget 5 meget lækre punkthuse i forskellig højde, hvoraf det højeste er på hele 6 etager. Samtidig med åbningen af varehuset blev der åbnet for det nye parkeringshus så man nu kan tilbyde hele 1100 butiksnære parkeringspladser på Bymidten. Bus, tog og taxa holder eller kører lige til døren af Centret.

Over sommeren bliver den store udendørsscene flittigt brugt til musikalsk underholdning og forskellige andre arrangementer. Som man måske kan fornemme er Bymidten under stadige forbedringer. Der er planer om at forbedre adgangsvejene specielt for kørestolsbrugere. Kommunen har etableret en glasoverdækning tværs på ”Den Røde Plads” så man stort set kan bevæge sig rundt på hele Bymidten uden at blive våd når det regner. Gangarealer, torve og veje bliver vedligeholdt af kommunen løbende på en sådan måde at hele Bymidten fremstår ren og indbydende hele året.

Værløse blev i en landsdækkende undersøgelse hædret og nomineret blandt de 5 bedste til titlen ”Danmarks bedste handelsby 2006” – resultatet taler for sig selv, men man er ikke kommet sovende til nomineringen. Butikkerne og kommunen bærer en stor del af æren for det flotte resultat. Så vi har bare tilbage og sige – du kan trygt handle på Værløse Bymidte - rigtig hjertelig velkommen!