logo-vaerlosebymidte-brun
Værløse Bymidte Logo
ikon-close
Topbanner
VB-topbanner-1280x390-gavekort
Navn

Gavekort

Beskrivelse

Sammen med Farum Bytorv har vi et fælles gavekort, der gør det muligt at shoppe i over 80 butikker. Klik her og kom til vores side, hvor du kan læse mere og bestille Furesø Gavekort.

Kontaktinformationer

Køb gavekort


Klik her for at købe gavekortet.Tjek saldo


Klik her for at tjekke din saldo.Værløse Bymidte og Farum Bytorv har lavet et fælles gavekort, der gør det muligt at shoppe i over 80 butikker fordelt på Værløse Bymidte og Farum Bytorv. Minimumsbeløb for udstedelse af gavekort kr. 100.-


Furesø Gavekortet kan benyttes i langt de fleste butikker på Værløse Bymidte og på Farum Bytorv. Alle deltagende butikker vil have et mærkat placeret synligt med teksten ”FuresøGavekortet kan bruges her”.


Hvor kan det købes:

På Værløse Bymidte kan Furesø Gavekortet købes i Værløse Bio og Café. På Farum Bytorv kan du købe gavekortet i Kvickly Farum eller Farum Bog og Ide.

Det er gratis at få lavet gavekortet på salgsstederne. Gavekort skal være på min. 100,- kr.


Køb Gavekort bevis online

Køb et gavekortbevis nemt og hurtigt

Køb dit gavekortbevis her på siden og modtag beviset enten på SMS eller på mail.

Så kan du printe eller sende gavekortbeviset videre til den, der skal modtage det.

Modtageren af gavekortbeviset skal derefter blot omveksle beviset til et fysisk gavekort hos Værløse Bio, herefter er det klar til brug i alle vores butikker.


Et Furesø Gavekort gælder til alle butikker på Farum Bytorv samt til butikker på Værløse Bymidte med mærkatet “Furesø Gavekort modtages her”. I alt mere end 80 butikker.Handelsbetingelser ved køb af Elektronisk Gavekort:

Gyldighedsperiode: Gavekortet er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdato.


Gavekortet skal være på hele kroner.


Garanti: I henhold til den danske købelov har du 2 års reklamationsret på dit køb. Reklamationsretten gælder fra den dag, du fysisk modtager varen.


Hvem står bag kortet: Elektroniske Gavekort via Centerforeningen Farum Bytorv, Farum Bytorv 73, 3520 Farum (cvr.nr.: 11488358) udstedes og administreres af SPARXPRES.


Kort
VB-content-452x320-gavekort
Billede
gavekort-butikker
Youtube