logo-vaerlosebymidte-brun
Værløse Bymidte Logo
ikon-close
Topbanner
topbanner-lagkagehuset
Navn

Lagkagehuset

Beskrivelse

I 2008 skabte Ole Kristoffersen og Steen Skallebæk i fællesskab Lagkagehuset, som vi kender det i dag.


De havde hver især drevet succesfulde bagerforretninger i mere end 15 år – Ole i København og Steen i Haderslev. De to mødtes omkring en fælles passion for at udbrede bedre bagværk til danskerne.


Siden er mange nye Lagkagehuse kommet til, men den kompromisløse oplevelse af bagværk der giver dig smagsoplevelser du ikke glemmer, er stadig omdrejningspunktet.


Ved du forresten hvorfor vi hedder Lagkagehuset?

Navnet stammer fra den bygning på Christianshavn, hvor det første københavnske Lagkagehus åbnede, og stadig ligger i dag. Bygningen er skiftevis hvid og gul, og leder derfor tankerne hen på lagene i en lagkage – deraf navnet Lagkagehuset.


Lagkagehuset er den lokale bager - lige meget hvor i landet vi ligger. Vi tilpasser vores sortiment så det stemmer overens med efterspørgsel og traditioner i de enkelte landsdele. Men... En del af vores signaturprodukter kan du selvfølgelig finde i alle vores butikker.


Med andre ord, så er de brød og kager, som din lokale bagermester og konditormester arbejder med, et udtryk for hvad der er efterspurgt lige netop der hvor dit Lagkagehus er placeret.

Kontaktinformationer

Kontaktinformationer


Lagkagehuset

Bymidten 23

Telefon: 73 70 94 23

www.lagkagehuset.dk
Email: meny-vaerloese@lagkagehuset.dk
VB-tider-a


Mandag-fredag kl. 8.00-19.00

Lørdag og Søndag kl. 8.00-17.30

Kort
kort-lagkagehuset
Billede
Youtube