logo-vaerlosebymidte-brun
Værløse Bymidte Logo
ikon-close
Topbanner
butiksbanner-danbolig
Navn

Danbolig

Beskrivelse

danbolig Værløse formidler alle typer boliger i området – det vil sige alt fra parcelhuse og villaer over bondehuse og nybyggede rækkehuse til patriciervillaer. Omgivelserne med masser af skov og vand, gode skoler og en dejlig bymidte trækker mange mennesker til, og vores boligbutik ligger godt placeret som den eneste ejendomsmægler på byens gågade.


Her kommer mange mennesker forbi for at kigge ind til en snak om boligmarkedet, og vi er stolte af, at så mange vælger at bruge os, også som inspirations- og informationskilde.


Vi er 2 ejendomsmæglere som bor i området, så vi kender skolerne, idrætsforeningerne og alt det andet i lokalsamfundet, som er vigtigt at kende til, når man beslutter sig for, hvor man gerne vil bo.


Vi lægger vægt på at give vores kunder en god behandling fra a til z. Vi varetager selv hele processen, og det betyder, at vi kan give dig svar på dine spørgsmål hurtigt og konkret, og at du altid kan få hjælp og assistance hele vejen igennem salgsforløbet, hvis du får brug for det.


Vi sætter det højt, at der er en god kemi – at vi kan grine sammen med kunden og have et glimt i øjet, men samtidig er det selvfølgelig altafgørende, at vi altid er troværdige. Når vi har lavet en aftale, så holder vi den. Hver gang.

danbolig er en kæde af selvstændige ejendomsmæglere, der samarbejder om udvikling af edb, markedsføring, uddannelse, og kvalitetsstyring.


Vi samarbejder med Nordea, men respekterer naturligvis din ret til at vælge rådgivere og købers ret til at vælge boligens finansiering.


Følg os på facebook

Kontaktinformationer

KONTAKT


danbolig
Bymidten 75

Telefon: 44 47 60 60

hjemmeside: www.danbolig.dk/butik/varlose
Email: vaerloese@danbolig.dkEjer: Klaus Bundgaard


VB-tider-a


Mandag - torsdag kl. 9.00 - 17.00
Fredag 9.00 - 15.00

Søndag - Efter aftale

Kort
kort
Billede
Youtube